Claus per mantenir motivats els treballadors

Diversos estudis recents afirmen que la productivitat d’una empresa ve determinada per la motivació dels treballadors que la formen. Tenir un equip motivat és fonamental per aconseguir una major productivitat i un bon clima de treball. Partint d’aquesta afirmació, molts CEO’s busquen com poder augmentar o mantenir aquesta motivació dels seus empleats i quines són les claus o tecles que han de tocar perquè l’empresa funcioni.

Està demostrat que un treballador motivat va a la feina amb ganes, és més productiu, aprofita millor el seu temps i s’implica més en aconseguir els objectius de l’empresa. Generalment, es creu que una persona estarà motivada o no en funció del sou que cobri, i tot i que la part econòmica és molt important, hi ha molts altres factors a tenir en compte a l’hora de millorar la productivitat al lloc de treball.

Algunes de les mesures que estan adoptant CEO’s de tot el món en vistes de l’èxit d’aquestes són entre altres, impulsar l’autonomia dels treballadors, promoure el seu creixement personal, agrair els seus esforços i celebrar junts els èxits, escoltar-los, establir uns objectius clars i crear equip.

En definitiva, perquè un treballador se senti motivat i tingui ganes de créixer amb l’empresa ha d’estar a gust. Ha de sentir-se que forma part d’un equip cohesionat, on cada peça té ella seva funció i sentir-se valorat i escoltat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *