Com puc augmentar la meva productivitat?

Setembre és un mes de tornades. Tornada a la feina, a menjar sa i equilibrat, a seguir amb les rutines esportives… És un mes que tenim les piles carregades, però sovint se’ns fa una muntanya tornar a la feina i a les nostres obligacions diàries després d’unes setmanes de vacances i desconnexió.  Per això, avui us volem donar algun consell perquè la tornada a la realitat no sigui tan dura i guanyeu en productivitat tant a la feina com en el vostre dia a dia gairebé sense adonar-vos-en.

  • Organitza’t: ja sigui a l’oficina o a casa, fes-te una llista de coses per fer. Classifica-les i assigna prioritats i sobretot posa’t metes i recompenses.
  • Concentra’t: elimina les distraccions mentre treballes i centrar-te només en una cosa a la vegada segur que et va bé.
  • Cuida’t: sona a tòpic però no ho és. Dormir bé i les hores necessàries, menjar aliments saludables i fer petits descansos durant la jornada realment t’ajudarà a ser més productiu en totes aquelles metes del dia a dia que t’hagis proposat.
  • Simplifica: per últim, la productivitat no només consisteix en fer més coses, sinó en fer bé aquelles coses que vulguis fer. Marca’t un objectiu i busca el millor camí per arribar a aconseguir-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *